573ea88a a692 4767 81d5 202b7940f051

16/3 LIVE: Street Basic ungdom/vuxna

31 Mar 2021 11:2950100 SEK

Livesänd dansklass med Lisa Carlund, Lukas Medailleu Tova Stenkvist och Ida Näslund!

På den här klassen lär vi oss en hiphop koreografi på nybörjare/basic nivå för ungdom och vuxna! Vi kör uppvärmning, stretch och koreografi!

Lisa Carlund
Lisa började dansa vid 6-års ålder och har sedan dess provat på flertalet dansstilar. Hon har tävlat i disco men framförallt hiphop där hon fortfarande är aktiv. Lisa har representerat Sverige internationellt på både EM och VM i hiphop och har stått i ett flertal SM-finaler. 2018 tog Lisa och hiphopgruppen King K hem segern på Nordiska mästerskapen och hon placerade sig även på en tredjeplats i duo på samma mästerskap. Sedan några år tillbaka undervisar Lisa i street och Disco Kids på dansskolan och brinner för att få dela med sig av sina kunskaper och se eleverna utvecklas i danssalen.

Utbildningar: Examinerad av Sveriges dansorganisation i steg 1, Sinclairs Academy förberedande personlig danstränare, Första hjälpen och HLR med hjärtstartare samt Röda korsets barnolycksfallsutbildning steg 1 och 2.

Tova Stenkvist
Undervisar i Hiphop, Disco och Disco Kids. Tova har dansat sedan hon var 3 år och har sedan dess provat på de flesta stilar inom dansen. Hon har tävlat/tävlar i solo, duo och grupp i både disco och hiphop och även i solo och duo caribbean. Hittills under sin tävlingskarriär har Tova representerat Sverige ett flertal gånger i både EM och VM i gruppdisco där hon har dansat EM-final och även tagit silver på SM. Hon har även representerat Sverige i grupphiphop på EM. Inom solo och duo caribbean har det blivit flera SM och NM guld i både solo och duo (salsa, merengue och bachata). Tova har genomgått två olika ledarskapsutbildningar för barndans, Sinclairs Academy Förberedande Personlig Danstränare och SDO Danslärare Steg 1.

Ida Näslund
Ida undervisar i Street på dansskolan och har provat på flera olika dansstilar sedan hon började dansa när hon var 4 år. Hon har representerat svenska landslaget på EM i hiphop, i både duo och grupp. Hon har dessutom tillsammans med hiphopgruppen King K blivit Nordiska mästare 2018. Examinerad av Sveriges dansorganisation i steg 1, Sinclairs Academy förberedande personlig danstränare, Första hjälpen
och HLR.

Lukas Medailleu Lukas började dansa på Sinclairs när han var nio år och började snart tävlingsdansa i Disco och efter ett tag även i Street. Ett antal år senare har han kammat hem bland annat en femte plats på VM i Disco och ett guld på NM i Disco. Han har representerat svenska landslaget varje år sedan 2015 och har under åren provat på och tävlat i mängder av olika stilar utöver Disco och Street, till exempel Caribbean, och resan är inte slut än!
Lukas är examinerad i Sveriges Dansorganisations Steg 1.

Read more